Fiskepinner med selleriremulade | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Fiskepinner med selleriremulade

Fiskepinner med selleriremulade

2.0 i snitt
Fiskepinner med selleriremulade
Alle liker vel fiskepinner? Enklere hverdagsmat finnes knapt. Denne middagsvarianten serverer du med deilige, crispy poteter og hjemmelaget remulade.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

600 gr
Fiskepinner
600 gr
Poteter
3 ss
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper

Selleriremulade

450 gr
Sellerirot
0.5 stk
Sitron
3 ss
Dijonsennep, strøkne
5 ss
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper
1 ts
Sukker
3 ss
Bladpersille (finhakket)

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 220 grader varmluft. Skjær poteter i tynne skiver, og kok i saltet vann til de er møre (ca. 5 minutter). Sil av vannet. Vend potetskivene forsiktig i en bolle med litt olje. Spre utover et bakebrett med bakepapir. Salte og pepre. Sett midt i ovnen i 10-12 minutter.

  2. Trinn 2

    Legg fiskepinnene på et bakebrett med bakepapir, og stek i ovnen sammen med potetene.

  3. Trinn 3

    Rens og skrell sellerirot, og riv den grovt. Bland sennep, sitron og olje. Bland inn finhakket persille, sukker og litt salt og pepper. Vend inn sellerirot. Server med fiskepinner og poteter.