Fiskepinner med selleriremulade
Alle liker vel fiskepinner? Enklere hverdagsmat finnes knapt. Denne middagsvarianten serverer du med deilige, crispy poteter og hjemmelaget remulade.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 220 grader varmluft. Skjær poteter i tynne skiver, og kok i saltet vann til de er møre (ca. 5 minutter). Sil av vannet. Vend potetskivene forsiktig i en bolle med litt olje. Spre utover et bakebrett med bakepapir. Salte og pepre. Sett midt i ovnen i 10-12 minutter.
-
Trinn 2
Legg fiskepinnene på et bakebrett med bakepapir, og stek i ovnen sammen med potetene.
-
Trinn 3
Rens og skrell sellerirot, og riv den grovt. Bland sennep, sitron og olje. Bland inn finhakket persille, sukker og litt salt og pepper. Vend inn sellerirot. Server med fiskepinner og poteter.