Panert fisk med korianderdressing
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Lag appelsinrødløk: Skjær rødløk i tynne skiver. Press saft av 1/2 appelsin og 1/2 lime og bland med løk og salt. La stå. Skjær ut kjøttet fra resten av appelsinen og skjær det i biter. Rett før servering siler du av væske fra rødløken og blander løk med appelsinbiter.
-
Trinn 2
Lag dressingen: Ha korianderblader og – stenger i en blender sammen med finrevet skall av lime, hvitløk og rømme. Smak til med salt, pepper og limesaft. Sett dressingen i kjøleskapet mens du lager resten av måltidet.
-
Trinn 3
Stek fiskepinnene i ovn eller panne som anvist på pakken.
-
Trinn 4
Varm tacotrays som anvist på pakken. Snitt salat og legg i bunnen på tacotrays. Ha litt dressing på salaten. Legg fiskepinner på og topp med mer dressing og appelsinrødløk.