Panert fisk med korianderdressing | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Panert fisk med korianderdressing

Panert fisk med korianderdressing

3.8 i snitt
Panert fisk med korianderdressing
Fiskepinner kan brukes til taco! Panert fisk med korianderdressing og rødløk er en super vri på fredagstacoen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

700 gr
Fiskepinner
1 pk
Tacoskjell
0.5 stk
Isbergsalat

Appelsinrødløk

1 stk
Rødløk
1 stk
Appelsin
0.5 stk
Lime
1 klype
Salt

Dressing

1 potte
Koriander
0.5 boks
Seterrømme
0.5 stk
Lime, saft og finrevet skall
1 fedd
Hvitløk
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Lag appelsinrødløk: Skjær rødløk i tynne skiver. Press saft av 1/2 appelsin og 1/2 lime og bland med løk og salt. La stå. Skjær ut kjøttet fra resten av appelsinen og skjær det i biter. Rett før servering siler du av væske fra rødløken og blander løk med appelsinbiter.

  2. Trinn 2

    Lag dressingen: Ha korianderblader og – stenger i en blender sammen med finrevet skall av lime, hvitløk og rømme. Smak til med salt, pepper og limesaft. Sett dressingen i kjøleskapet mens du lager resten av måltidet.

  3. Trinn 3

    Stek fiskepinnene i ovn eller panne som anvist på pakken.

  4. Trinn 4

    Varm tacotrays som anvist på pakken. Snitt salat og legg i bunnen på tacotrays. Ha litt dressing på salaten. Legg fiskepinner på og topp med mer dressing og appelsinrødløk.