Panert fisk med korianderdressing | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Panert fisk med korianderdressing

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
Panert fisk med korianderdressing
Fiskepinner kan brukes til taco! Panert fisk med korianderdressing og rødløk er en super vri på fredagstacoen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

700 gr
Fiskepinner
1 pk
Tacoskjell
0.5 stk
Isbergsalat

Appelsinrødløk

1 stk
Rødløk
1 stk
Appelsin
0.5 stk
Lime
1 klype
Salt

Dressing

1 potte
Koriander
0.5 boks
Seterrømme
0.5 stk
Lime, saft og finrevet skall
1 fedd
Hvitløk
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Lag appelsinrødløk: Skjær rødløk i tynne skiver. Press saft av 1/2 appelsin og 1/2 lime og bland med løk og salt. La stå. Skjær ut kjøttet fra resten av appelsinen og skjær det i biter. Rett før servering siler du av væske fra rødløken og blander løk med appelsinbiter.

Trinn 2

Lag dressingen: Ha korianderblader og – stenger i en blender sammen med finrevet skall av lime, hvitløk og rømme. Smak til med salt, pepper og limesaft. Sett dressingen i kjøleskapet mens du lager resten av måltidet.

Trinn 3

Stek fiskepinnene i ovn eller panne som anvist på pakken.

Trinn 4

Varm tacotrays som anvist på pakken. Snitt salat og legg i bunnen på tacotrays. Ha litt dressing på salaten. Legg fiskepinner på og topp med mer dressing og appelsinrødløk.