Fisketaco panert i cornflakes

Taco og fisk er en deilig kombinasjon. Denne oppskriften gir deg en litt sunnere variant av fredagstaco, med en sprø cornflakes-panering og jalapeño-remulade.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Jalapeño-remulade: Finhakk rødløk og syltet jalapeño. Bland alle ingrediensene i en skål og sett kaldt til servering.
Trinn 2
Kutt rødkål i strimler. Skjær agurk og avokado i skiver.
Trinn 3
Del torskefiletene i to. Krydre med salt og pepper på begge sider.
Trinn 4
Pisk sammen egg. Knus cornflakes til grovt pulver. Vend fisken først i mel, deretter i egg, og til slutt i den knuste cornflakesen. Legg fisken på bakepapir.
Trinn 5
Varm en stekepanne med en raus mengde nøytral olje. Stek fisken gylden og sprø på begge sider (cirka 2 minutter per side). Løft fisken forsiktig ut og la renne av seg på kjøkkenpapir. Salt fisken.
Trinn 6
Fyll tortillalefsene med sprø torskefilet, rødkål, avokado, agurk og jalapeño-remulade. Skvis over lime og server.
Denne oppskriften er laget av
Reneé Fagerhøi