Fisketaco panert i cornflakes | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Fisketaco panert i cornflakes

Fisketaco panert i cornflakes

4.2 i snitt
Fisketaco panert i cornflakes
Taco og fisk er en deilig kombinasjon. Denne oppskriften gir deg en litt sunnere variant av fredagstaco, med en sprø cornflakes-panering og jalapeño-remulade.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Torskefilet eller seifilet
2 stk
Egg
6 neve
Cornflakes
4 stk
Tortillalefser
1 stk
Avokado
0.5 stk
Rødkål
0.5 stk
Agurk
1 stk
Lime
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
100 gr
Hvetemel
1 dl
Nøytral olje

Jalapeño-remulade

0.5 stk
Rødløk
4 ss
Syltet jalapeño
1 dl
Majones
2 dl
Seterrømme
1 neve
Fersk koriander
0.5 ts
Chiliflak
0.5 stk
Lime, saft
1 ts
Salt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Jalapeño-remulade: Finhakk rødløk og syltet jalapeño. Bland alle ingrediensene i en skål og sett kaldt til servering.

  2. Trinn 2

    Kutt rødkål i strimler. Skjær agurk og avokado i skiver.

  3. Trinn 3

    Del torskefiletene i to. Krydre med salt og pepper på begge sider.

  4. Trinn 4

    Pisk sammen egg. Knus cornflakes til grovt pulver. Vend fisken først i mel, deretter i egg, og til slutt i den knuste cornflakesen. Legg fisken på bakepapir.

  5. Trinn 5

    Varm en stekepanne med en raus mengde nøytral olje. Stek fisken gylden og sprø på begge sider (cirka 2 minutter per side). Løft fisken forsiktig ut og la renne av seg på kjøkkenpapir. Salt fisken.

  6. Trinn 6

    Fyll tortillalefsene med sprø torskefilet, rødkål, avokado, agurk og jalapeño-remulade. Skvis over lime og server.

Denne oppskriften er laget av

Reneé Fagerhøi