Torskekaker med karrisaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Torskekaker med karrisaus

Torskekaker med karrisaus

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
286 planlagt
Torskekaker med karrisaus

Karrisausen tar de tradisjonelle torskekakene i en lett eksotisk retning. En enkel og sunn hverdagsmiddag!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Karrisaus

3 dl
Lettmelk
1 ts
Karri
1 ss
Smør
1 ss
Hvetemel
1 klype
Salt

Grønnsaker

5 stk
Gulrøtter
1 stk
Purre
2 klype
Salt
1 ts
Smør

Fiskekaker

480 gr
Fiskekaker

Potet

500 gr
Ferdig middagspotet, Bama

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180 °C.

Trinn 2

Smelt smør i en kjele, tilsett hvetemel og rør godt. Spe med melk mens du visper til du får en glatt saus. Kok opp og la sausen småkoke i 3-5 minutter. Tilsett karri og litt salt.

Trinn 3

Vask og kutt gulrøtter i staver og purre i ringer. Dekk så vidt med vann og kok det mørt i en kasserolle med salt og smør.

Trinn 4

Varm fiskekakene i en ildfast form i ovnen. Varm potetene som anvist på pakken.

Trinn 5

Server fiskekaker med karrisaus, kokte poteter, gulrøtter og purre.

Finsnittet gressløk på toppen smaker godt.