Torskekaker med karrisaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Torskekaker med karrisaus

Torskekaker med karrisaus

Ingen vurderinger
Torskekaker med karrisaus

Karrisausen tar de tradisjonelle torskekakene i en lett eksotisk retning. En enkel og sunn hverdagsmiddag!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Karrisaus

3 dl
Lettmelk
1 ts
Karri
1 ss
Smør
1 ss
Hvetemel
1 klype
Salt

Grønnsaker

5 stk
Gulrøtter
1 stk
Purre
2 klype
Salt
1 ts
Smør

Fiskekaker

480 gr
Fiskekaker

Potet

500 gr
Ferdig middagspotet, Bama

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 180 °C.

  2. Trinn 2

    Smelt smør i en kjele, tilsett hvetemel og rør godt. Spe med melk mens du visper til du får en glatt saus. Kok opp og la sausen småkoke i 3-5 minutter. Tilsett karri og litt salt.

  3. Trinn 3

    Vask og kutt gulrøtter i staver og purre i ringer. Dekk så vidt med vann og kok det mørt i en kasserolle med salt og smør.

  4. Trinn 4

    Varm fiskekakene i en ildfast form i ovnen. Varm potetene som anvist på pakken.

  5. Trinn 5

    Server fiskekaker med karrisaus, kokte poteter, gulrøtter og purre.

Finsnittet gressløk på toppen smaker godt.