Hopp til innhold

Pannekylling

4.0 i snitt
Pannekylling
Dette er en rett med masse smak! En forenklet versjon av “Marry me chicken” som tar kort tid å lage.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

480 gr
Kyllingfilet
1 pk
Matfløte Tine
3 ss
Soltørkede tomater
4 stk
Poteter
1 pose
Valgfri salat

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skjær kylling i mindre biter. Skrell potetene og del i skiver. Kok potetene i lettsaltet vann til de er møre. Det tar ca 10 min.

  2. Trinn 2

    Kjør soltørkede tomater og fløte i en blender til du har en glatt konsistens. Ha litt olje i en panne og stek kyllingstykkene noen minutter for å få farge. Hell over tomatfløten. Sil av vannet på potetene og legg dem i pannen med kylling og saus. Ved forsiktig. Sett på lokk, skru temperaturen til medium og la stå i fem minutter. Server panneretten med salat til.