Søtpotetpuré med torskenuggets

Søtpotet har mange bruksområder. En deilig søtpotetpuré med torskenuggets er en ypperlig kombinasjon. Prøv puréen også til andre typer fisk og kjøtt.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Lag søtpotetpuréen: Skrell søtpotetene og del dem i store terninger. Kok i saltet vann til de er møre. Mos søtpoteten, og ha i salt, pepper, muskat og smør.
-
Trinn 2
Lag torskenuggets: Del torsken i stykker. Salte, pepre og vend i hvetemel. Vend så i sammenpisket egg før du vender stykkene i griljermel eller brødrasp. Stek i pannen med olje til fiskestykkene er gylne. Legg på rist for at overflødig olje skal renne av.
-
Trinn 3
Kok ertene, og server med torskenuggets og søtpotetpuré.