Søtpotetpuré med torskenuggets | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Søtpotetpuré med torskenuggets

Søtpotetpuré med torskenuggets

4.1 i snitt
Søtpotetpuré med torskenuggets
Søtpotet har mange bruksområder. En deilig søtpotetpuré med torskenuggets er en ypperlig kombinasjon. Prøv puréen også til andre typer fisk og kjøtt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Torskefilet
1 klype
Salt og pepper
2 dl
Hvetemel
1 stk
Egg
3 dl
Griljermel
2 dl
Nøytral olje

Søtpotetpuré

1 kg
Søtpotet
40 gr
Smør
1 klype
Salt og pepper
1 klype
Muskatnøtt, revet

Tilbehør

1 pose
Erter

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Lag søtpotetpuréen: Skrell søtpotetene og del dem i store terninger. Kok i saltet vann til de er møre. Mos søtpoteten, og ha i salt, pepper, muskat og smør.

  2. Trinn 2

    Lag torskenuggets: Del torsken i stykker. Salte, pepre og vend i hvetemel. Vend så i sammenpisket egg før du vender stykkene i griljermel eller brødrasp. Stek i pannen med olje til fiskestykkene er gylne. Legg på rist for at overflødig olje skal renne av.

  3. Trinn 3

    Kok ertene, og server med torskenuggets og søtpotetpuré.