Fiskepinner med tomatsaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Fiskepinner med tomatsaus

Fiskepinner med tomatsaus

3.6 i snitt
Fiskepinner med tomatsaus
Hvor mange halvfulle pakker med fiskepinner har du egentlig i fryseren? Hos en typisk barnefamilie kan det være ganske så mange. Samle fiskepinnerestene, og følg denne oppskriften. Det blir det god middag av!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Løk
1 ss
Olje til steking
1 boks
Hakkede tomater
100 gr
Revet ost
14 stk
Fiskepinner
1 ts
Oregano

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen til 200 grader, varmluft. Finn frem en gryte. Skrell og finhakk løk. Surr løken myk i olje på medium varme. Tilsett oregano og tomater. Salte og pepre. La tomatsausen koke under lokk i 10 minutter.

  2. Trinn 2

    Hell tomatsausen over i en ildfast form. Strø over revet ost og sett i ovnen i 10 minutter. Ta ut formen fra ovnen. Del fiskepinnene i biter og legg på toppen av formen. Sett den tilbake i ovnen i 10 minutter. Server gjerne med en blandet salat.