Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Laks Laks med sandefjordsaus

Laks med sandefjordsaus

4.0 i snitt
Laks med sandefjordsaus
Dette er en klassisk rett som smaker veldig godt. Laksen kan stekes eller trekkes, slik vi har gjort her.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Laks
1 pk
Middagspotet
1 beger
Gulrøtter
1 pk
Sandefjordsaus

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Fyll en kjele med vann og salt lett. Du må gjerne tilsette en teskje eddik i vannet. Når vannet koker, trekker du kjelen av platen. Legg fiskestykkene forsiktig i vannet og sett gryten tilbake på platen på lav varme. Sett på lokk. La fisken trekke i ca. 8-10 minutter.

  2. Trinn 2

    Varm sausen i en gryte og potene i en annen.

  3. Trinn 3

    Skrell og riv gulrøttene. Server til fisken, potetene og sausen.