Linsewrap med gresk fyll | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Linsewrap med gresk fyll

3.8 i snitt
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
Linsewrap med gresk fyll
Lag næringsrike og nydelige wraps av linser, som du fyller med det du har aller mest lyst på – for eksempel salat og fetaost.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 boks
Røde linser
2 dl
Vann
4 ss
Maizena
2 stk
Egg
1 ss
Olje + pensling av pannen
0.5 ts
Salt
1 klype
Pepper etter smak

Fyll

1 pk
Fetaost
0.5 stk
Agurk
10 stk
Cherrytomater
4 stk
Store salatblader
12 stk
Oliven

Slik gjør du

Trinn 1

Sil av og skyll linsene. Ha dem i en blender eller stavmikser, sammen med vann, egg, olje, salt og Maizena. Kjør glatt. Pepre etter smak.

Trinn 2

Varm en panne til medium pluss varme. Fordel en øse røre i pannen og fordel utover i raskt tempo. Pannekakene skal være tynne. La kantene bli gylne før du snur pannekaka. Dette tar noen minutter. Snu pannekaken og stek et minutt på den andre siden. Vær forsiktig når du gjør dette for pannekaken kan gå i oppløsning.

Trinn 3

Fyll hver wrap med et stort salatblad, staver av agurk, skiver av tomat, oliven og smuldret fetaost.

Tips

Middagsrester er ypperlig som fyll i disse wrapsene – som kylling, kjøtt, fisk, reker eller ovnsbakte grønnsaker.