Hasselback vaffel-poteter
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell eller vask potetene godt og kutt av alle kantene så du får et rektangulært prisme. Del så i skiver på ca. én cm.
-
Trinn 2
Legg skivene mellom to spisepinner el.l. og lag små kutt den ene veien før du snur potetskiva 90 grader og kutter den veien også. Legg de på et stekebrett med bakepapir.
-
Trinn 3
Smelt smøret og ha i finhakket persille, revet hvitløk, pepper, salt og estragon.
-
Trinn 4
Pensle potetene på begge sider med den skjærte siden opp. Riv over parmesan og stek midt i ovnen på 200 grader med over- og undervarme i 20 min. Ta de ut, pensle på nytt og ha på mer parmesan. Stek i 20 min til.
-
Trinn 5
Server med et dryss flaksalt, parmesan og finhakket persille. Kos deg!
-
Trinn 6
Du kan ha parmesanen rett i smørblandingen om du vil.
Bytt ut esdragon med andre urter som passer til middagen du lager.