Hopp til innhold

Potetwrap

4.0 i snitt
Potetwrap
Potetskiver og litt ost kan bli til en enkel og smakfull wrap. Fyll den med det du har for hånden – kylling, grønnsaker og en god dressing. En mattrend som absolutt er verdt et forsøk!

Velg antall personer

Voksne
1
Barn
1

Ingredienser

Wrap

2 stk
Poteter
1 pose
Revet mozzarella
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Tips til fyll

1 stk
Isbergsalat
1 stk
Rødløk
1 stk
Agurk
1 pk
Cherrytomater
1 pk
Kyllingpålegg
1 dash
Balsamicoeddik
1 dash
Hvitløksdressing

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Vask eller skrell potetene og kutt i tynne skiver. Bruk mandolin om du har.

  2. Trinn 2

    Strø litt mozzarella på et stekebrett med bakepapir og legg potetskivene med litt overlapp til du er fornøyd med størrelsen på wrapen din. Strø over salt og pepper og litt mer ost.

  3. Trinn 3

    Stek midt i ovnen på 175 grader med over- og undervarme i ca 25. minutter.

  4. Trinn 4

    Dra wrapen forsiktig av bakepapiret når den er kald nok og fyll med alskens godt.

Tips

Lag wrapen så stor at den dekker hele stekebrettet og kutt opp i mindre størrelser når den er ferdigstekt.