Påskefrokost
I påsken har man tid til en skikkelig god frokost eller en deilig lunsj med familien.
Her er tips og oppskrifter til et bord fylt med nybakt brød, egg, godt pålegg som røkelaks, eggerøre – og kanskje noe søtt som vafler, boller eller pannekaker til kaffen.
Egg er en selvsagt gjest på frokostbordet, uansett om du liker det kokt, stekt eller posjert. Vi har oppskriftene som gjør det enkelt å lykkes med den lange gode påskefrokosten.
Mer inspirasjon til påske ?
Påskemat: Frokost, middag og desserter
Her finner du alt du trenger til påske! Alt fra lammemiddag, god påskefrokost med egg, kaker eller tips til turmat.
5 måter å servere påskelam
Lam til påske er en god og saftig tradisjon. Lær hvordan du tilbereder lammestek og lammelår på nye måter og variere tilbehøret.
Slik farger du påskeeggene selv
Med naturlige ingredienser som rødkål, rødbeter og gurkemeie kan du lage fargerike påskeegg fra eget kjøkken. Her kan du lære hvordan du…
5 ting du ikke visste om egg
Hvorfor er noen egg vanskelige å skrelle? Og hvor lang holdbarhet har det? Her finner du nyttige tips og fakta om egg.
Lam og fårekjøtt
Norsk lam er i verdensklasse. Se våre beste oppskrifter lam: saftig lammelår, klassisk lammestek eller oppskrifter til hverdagen.