Cottage cheese scones | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Bakst Scones Cottage cheese scones

Cottage cheese scones

3.2 i snitt
Cottage cheese scones
Lyst på noe godt til frokost, kveldsmat, eller ved siden av suppe eller salat? Prøv scones på denne måten. Superenkle å lage, og litt mer mettende enn annet bakverk fordi de inneholder cottage cheese som er rik på protein.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

250 gr
Cottage cheese
6 dl
Skummet melk (eller biola/skummet kulturmelk)
12 dl
Hvetemel (bruk gjerne finmalt sammalt hvete)
3 ss
Smør eller margarin
2 ss
Bakepulver

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Smuldre smøret i mel og bakepulver. Bland forsiktig inn cottage cheese og melk. Legg bakepapir på to stekeplater, bruk en stor skje og fordel store «klumper» med sconesdeig på bakeplaten. Stek på 200˚C i 20-25 minutter, nederst i ovnen.

Erstatt gjerne litt av melet med nøtter, havregryn eller frø for variasjon.

Prøv også