Ovnsbakte pannekaker med banan | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Pannekaker Ovnsbakte pannekaker med banan

Ovnsbakte pannekaker med banan

4.4 i snitt
Ovnsbakte pannekaker med banan
Disse ovnsbake pannekakene egner seg like godt til helgefrokosten som til dessert. Imponer både gjester og familie!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Frokostkrem med lime

2 ss
Limesaft
200 gr
Mascarpone,Snøfrisk eller philadelphia
8 stk
Bananer
0.5 dl
Melk
100 gr
Mørk sjokolade
100 gr
Hasselnøtter
0.5 potte
Mynte
1 boks
Vaniljeis
1 dl
Melis

Pannekaker

5 stk
Egg
6 dl
Melk
2 dl
Sukker
5 dl
Hvetemel
1 ts
Salt
100 gr
Smeltet smør

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Visp sammen egg, hvetemel, sukker og salt og spe med melk til en glatt røre. Smelt smør og ha i røren. La røren svelle i 30 minutter. Stek pannekakene på middels varme i en teflonpanne. Porsjonen holder til ca. 16 pannekaker.

  2. Trinn 2

    Visp sammen ferskost, revet limeskall, limesaft, melis og melk til en myk krem.

  3. Trinn 3

    Forvarm ovnen til 220 °C, varmluft. Skrell bananene og del i to på langs. Smør pannekakene med ferskostkrem og legg en halv banan på hver pannekake. Dryss på hakket sjokolade og hakkede hasselnøtter og rull sammen. Legg pannekakene på et stekebrett, og stek dem i ca. 5 minutter. Topp med mynte og evt. hakket sjokolade og nøtter. Server med vaniljeis.