Pannekaker med bacon og rørte blåbær

Disse deilige blåbærpannekakene blir fort en populær middag. Her har vi i tillegg stekt bacon som tilbehør, som gjør at det blir en enkel og hverdagslig fleskepannekake!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Vips lett sammen sukker og egg, spe med melk og visp inn hvetemel. Rør inn smeltet smør til slutt. La røren hvile i ca. 30 minutter, eller lag den ferdig dagen før.
-
Trinn 2
Stek pannekakene i stekepanne på litt over middels sterk varme. Ha litt smør i pannen om nødvendig.
-
Trinn 3
Skjær bacon i biter og sprøstek i pannen. Rør tinte blåbær med litt sukker. Rull pannekakene med rørte blåbær og server bacon på siden.
Ha gjerne litt rømme på pannekakene før du ruller dem sammen.
Prøv også