Hopp til innhold

Frokostpannekaker

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
114 planlagt
Frokostpannekaker

Frokostpannekaker servert med avokado, stekt skinke og egg. Lag gjerne røren i forveien og sett i kjøleskapet. Så er det klar til frokosten!

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pannekakerøre

4 stk
Egg
10 dl
Melk
1 ts
Kardemomme
8 dl
Hvetemel
4 ss
Sukker
1 klype
Salt
100 gr
Smeltet smør (og litt ekstra til steking)
1 ts
Bakepulver

Topping

2 stk
Avokado
8 skive
Bøkerøkt skinke fra Kolonihagen
4 stk
Egg
1 ss
Nøytral olje eller smør til steking
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Bland alle ingrediensene godt sammen til det ikke er klumper i røren. La røren svelle i underkant av 30 minutter.

Trinn 2

Stek pannekakene på medium–høy varme. I en stor stekepanne får du kanskje plass til 2–3 pannekaker samtidig.

Trinn 3

Stek skinken på lav–middels varme i smør. Del avokado i skiver. Kok egg til smilende – ca 7–8 minutter.

Trinn 4

Server pannekaker med skinke, avokado og egg. Kvern over salt og pepper.