Påskedessert | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Sorter etter:
Filtrer oppskrifter

Du er kanskje også interessert i

Drikke til påske

Her finner du oppskrifter på kakao, varm drikke og gode forfriskende påskedrikke. Sett prikken over i-en med noe varmt og godt i…

Slik forbereder du digg turmat

Her er tipsene og triksene til hvordan du lykkes med førsteklasses turmat! Se våre oppskrifter på kanelsnurr, pizzasnurr og dessert på turen.

Alt du trenger til påske

Inspirasjon til påskens oppskrifter: Middag til påske som lammelår eller lammestek, god påskefrokost med egg eller tips til turmat.

REMA 1000 er med på å skape PUR Vinterglede

REMA 1000 er med på PUR Vinterglede for å skape sunne og morsomme aktiviteter for små og store på flere utvalgte skidestinasjoner.

Påskefrokost

Påskefrokost har alt du liker å ha på bordet av pålegg, godt brød og drikke. Se gode frokoster du kan lage selv…

Påskemiddag med lammmestek og tilbehør servert på blå duk

Påskemiddag

Lam og kylling er for mange hovedgjestene til påskemiddagen. Prøv våre beste oppskrifter på lammestek eller helstekt kylling.

Påskedessert

På jakt etter en god dessert til påske? Se våre dessertoppskrifter på alt fra klassisk sjokoladekake i langpanne, eller  til en morsom kvikklunsjkake. Pannacotta er alltid en vinner – og er også enkel å gjøre glutenfri. En saftig anbefaling fra oss er også gulrotkaken med appesinkrem og karamelliserte hasselnøtter som er uimotståelig. Etter en stor påskemiddag, kan det også være godt å ha en litt syrlig dessert som eksempelvis bringebærmousse. Valgene er mange, men vi er sikker på at du finner din favoritt.