Påskedessert | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Sorter etter:
Filtrer oppskrifter

Du er kanskje også interessert i

Bål + appelsin = sant

Bål + appelsin = sant! Alt du trenger er noen saftige appelsiner, en sjokoladeplate. Mørk eller lys bestemmer du selv!

Grønne sideretter til påskelammet

Det er nydelig med grønne sideretter og tilbehør til påskelammet. Lammekjøttet er i tillegg lett å kombinere med ulike smaker og krydder.

bilde av alven fema med egg med tekst hvor det står det store påskekuttet

Det store påskekuttet 2023 – Priskutt på over 100 varer

Priskutt: Nå kutter vi prisen på hundrevis av hverdagsprodukter. Se hvilke priser som er blitt lavere hos REMA 1000 her.

Kaker til påske: De beste oppskriftene

Skal du lage kake i påsken? Perfekt! Vi har samlet de beste kakene som passer til påsken.

Drikke til påske

Her finner du oppskrifter på kakao, varm drikke og gode forfriskende påskedrikke. Sett prikken over i-en med noe varmt og godt i…

Slik forbereder du digg turmat

Her er tipsene og triksene til hvordan du lykkes med førsteklasses turmat! Se våre oppskrifter på kanelsnurr, pizzasnurr og dessert på turen.

Påskedessert

På jakt etter en god dessert til påske? Se våre dessertoppskrifter på alt fra klassisk sjokoladekake i langpanne, eller  til en morsom kvikklunsjkake. Pannacotta er alltid en vinner – og er også enkel å gjøre glutenfri. En saftig anbefaling fra oss er også gulrotkaken med appesinkrem og karamelliserte hasselnøtter som er uimotståelig. Etter en stor påskemiddag, kan det også være godt å ha en litt syrlig dessert som eksempelvis bringebærmousse. Valgene er mange, men vi er sikker på at du finner din favoritt.