Kakao med marshmallows og appelsin
Kakao krydret med litt kanel og appelsin for ekstra påskestemning, toppet med små marshmallows. Nyt foran peisen eller ta med på tur.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Pisk kremfløte og sukker med en håndmikser til en løs krem. Sett kaldt mens du gjør klar kakaoen.
-
Trinn 2
Hell melken i en kjele og ha i sukkeret. Bruk en potetskreller eller ostehøvel til å skjære av appelsinskallet. Tilsett kanel og appelsinskall i melken, og kok opp.
-
Trinn 3
Ha i kakao, finhakket kokesjokolade og vaniljesukker i en bolle. Sil over kokende varm melk og rør til sjokoladen er smeltet og kakao og vaniljesukker er godt blandet inn.
TIPS
Kakaoen kan fint lages uten kanel og appelsinskall dersom du liker den mer tradisjonelle smaken.
Prøv også