Hopp til innhold

Kakao med marshmallows og appelsin

5.0 i snitt
Tidsbruk 10 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
55 planlagt
Kakao med marshmallows og appelsin

Kakao krydret med litt kanel og appelsin for ekstra påskestemning, toppet med små marshmallows. Nyt foran peisen eller ta med på tur.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Kakao

1 l
H-melk
3 ss
Kakao
50 gr
Kokesjokolade
1 ss
Vaniljesukker
2 stk
Kanelstenger
1 stk
Appelsinskall av en appelsin
3 ss
Sukker

Kremfløte

2 dl
Kremfløte
0.5
Mini-marshmallows
1 ss
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Pisk kremfløte og sukker med en håndmikser til en løs krem. Sett kaldt mens du gjør klar kakaoen.

Trinn 2

Hell melken i en kjele og ha i sukkeret. Bruk en potetskreller eller ostehøvel til å skjære av appelsinskallet. Tilsett kanel og appelsinskall i melken, og kok opp.

Trinn 3

Ha i kakao, finhakket kokesjokolade og vaniljesukker i en bolle. Sil over kokende varm melk og rør til sjokoladen er smeltet og kakao og vaniljesukker er godt blandet inn.

TIPS

Kakaoen kan fint lages uten kanel og appelsinskall dersom du liker den mer tradisjonelle smaken.