Epletoddy med tørkede epleskiver
En deilig og varmende toddy. Passer seg svært godt en sen vinterkveld eller tidlig vintermorgen. Server gjerne til julefrokosten!
Velg antall personer
Voksne
4
Barn
0
Slik gjør du
-
Trinn 1
Tørkede epleskiver: Skyll og tørk eplene. Skjær i tynne skiver. Her kan du gjerne bruke mandolin. Legg skivene på stekebrett med bakepapir. Tørk eplene i ca. 1,5 time på 90 grader varmluft. Senk så temperaturen til 50 grader. Tørk videre i ca. 3 timer til sprø.
-
Trinn 2
Varm opp eplejuice til det ryker – rundt 70 grader. Tilsett kanelstang, nellik, stjerneanis og et par kvister med rosmarin. La trekke i 10 minutter.
-
Trinn 3
Server med tørkede epleskiver og rosiner.
Prøv også