Kvikklunsjkake | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kvikklunsjkake

3.8 i snitt
Tidsbruk 60 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
Kvikklunsjkake
Gjør en vri på påskeegget og lag en påskeeggkake! Legg innholdet på en påskekake, og la alle forsyne seg både av kake og godteri.

Velg antall personer

Voksne
8
Barn
0

Ingredienser

Ingredienser

90 gr
Brunt sukker
2 stk
Egg
4 ss
Kakao
1 ts
Vaniljesukker
1.5 dl
Melk
160 gr
Hvetemel
100 gr
Sukker
165 gr
Smør, mykt + ekstra til formen
1 ts
Bakepulver

Pynt

1 stk
Pyntebånd
9 stk
Kvikklunsj
0.5
Sjokoladesaus flaske
1 neve
Assortert påskegodt som "fugleegg", madelegg eller smågodt løsvekt

Slik gjør du

Trinn 1

Sett oven på 175 grader varmluft. Pisk alle ingrediensene til kaken sammen.

Trinn 2

Smør en 20 cm springform med smør. Dekk med matpapir. Hell kakerøren i formen, og sett midt i ovnen i ca. 40 min. Avkjøl i formen på rist når kaken er ferdigstekt.

Trinn 3

Sett kaken på et fat. Brekk hver pakke med kvikklunsj i to, slik at du har to og to kvikklunsj som henger sammen. «Lim» på kvikklunsjbitene rundt kaken ved å bruke sjokoladesaus. Bind et bånd forsiktig rundt kaken og «kvikklunsjborgen» for å ha støtte når du heller godteri på toppen. 

Trinn 4

Pynt kaken med ønsket godteri