Kvikklunsjkake | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kvikklunsjkake

3.6 i snitt
Kvikklunsjkake
Gjør en vri på påskeegget og lag en påskeeggkake! Legg innholdet på en påskekake, og la alle forsyne seg både av kake og godteri.

Velg antall personer

Voksne
8
Barn
0

Ingredienser

Ingredienser

90 gr
Brunt sukker
2 stk
Egg
4 ss
Kakao
1 ts
Vaniljesukker
1.5 dl
Melk
160 gr
Hvetemel
100 gr
Sukker
165 gr
Smør, mykt + ekstra til formen
1 ts
Bakepulver

Pynt

1 stk
Pyntebånd
9 stk
Kvikklunsj
0.5
Sjokoladesaus flaske
1 neve
Assortert påskegodt som "fugleegg", madelegg eller smågodt løsvekt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett oven på 175 grader varmluft. Pisk alle ingrediensene til kaken sammen.

  2. Trinn 2

    Smør en 20 cm springform med smør. Dekk med matpapir. Hell kakerøren i formen, og sett midt i ovnen i ca. 40 min. Avkjøl i formen på rist når kaken er ferdigstekt.

  3. Trinn 3

    Sett kaken på et fat. Brekk hver pakke med kvikklunsj i to, slik at du har to og to kvikklunsj som henger sammen. «Lim» på kvikklunsjbitene rundt kaken ved å bruke sjokoladesaus. Bind et bånd forsiktig rundt kaken og «kvikklunsjborgen» for å ha støtte når du heller godteri på toppen. 

  4. Trinn 4

    Pynt kaken med ønsket godteri