Saftig gulrotkake med ostekrem
Saftig gulrotkake med ostekrem er en populær klassiker. Denne versjonen blir skikkelig saftig, takket være en hemmelig ingrediens.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 180 grader, varmluft. Finn frem en ildfast form, cirka 34×24 cm. Bland gulrot, hakket ananas, sukker, olje, hakkede valnøtter og egg i en bolle.
-
Trinn 2
Bland sammen mel, bakepulver, vaniljesukker, kanel og muskat. Miks alt sammen til en røre og ha over i en smurt form.
-
Trinn 3
Sett midt i ovnen i cirka 45 minutter. Sjekk med en fyrstikk om kaken er ferdig i midten. Avkjøl på rist.
-
Trinn 4
Lag ostekrem: pisk sammen smør og melis. Tilsett kremost og bland godt. Smør på toppen av kaken.
Prøv også