Gulrotkake med ostekrem
Gulrotkake med ostekrem er saftig og full av smak. Denne blir garantert populær blant store og små. Lær deg triksene bak en perfekt ostekremglasur.
Velg antall personer
Voksne
4
Barn
4
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 170 grader varmluft. Pisk egg og sukker til eggedosis i 5 min. Tilsett solsikkeolje og revet gulrot.
-
Trinn 2
Sikt mel, bakepulver og krydder i kakemiksen og bland godt. Smør en rund springform, 25 cm. i diameter, med smør. Ha 1 ss hvetemel i formen og fordel utover.
-
Trinn 3
Ha i kakerøren og stek kaken i ovnen i 40 min. Hvelv kaken på en rist og avkjøl.
-
Trinn 4
Lag glasur. Pisk mykt smør, romtemperert kremost, melis og sitronsaft til luftig krem i 5 min. Smør glasuren på avkjølt kake og pynt evt. med revet gulrot.
Prøv også