Frokostvafler med egg, bacon og avokado

Disse sunne frokostvaflene med egg, bacon og avokado passer ypperlig til helgefrokosten eller som en deilig lunsj. Oppskriften kan enkelt tilpasses med valgfritt tilbehør.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Pisk egg og sukker luftig. Spe med melk, kefir og sodavann. Tilsett smeltet smør og havregryn. La dette stå i 5 minutter før du tilsetter hvetemel, salt og bakepulver.
Trinn 2
La røren svelle på kjøkkenbenken 30 minutter før du steker vaflene gylne. Avkjøl på rist.
Trinn 3
Stek bacon. Det letteste er å legge baconskivene på et bakebrett med bakepapir og steke dem i ovnen på 180 grader til baconet er gyllent og sprøtt.
Trinn 4
Del avokadoene i to. Ta ut stenen og skjær avokadokjøttet i skiver.
Trinn 5
Stek egg i pannen etter eget ønske med smør eller olje.
Trinn 6
Server to vaffelhjerter til hver, med avokadoskiver, bacon og speilegg på toppen.
Prøv også