Hopp til innhold

Risvafler med egg, bacon og avokado

Ingen vurderinger
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
Risvafler med egg, bacon og avokado
Hadde du rester av ris etter middagen i går? Da kan du servere risvafler med egg, bacon og avokado i dag. Kjapt, enkelt og digg!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 dl
Ferdigkokt ris
1 dl
Hvetemel
0.5 ts
Bakepulver
2 dl
Melk
0.25 ts
Flaksalt
1 stk
Egg
50 gr
Smeltet smør

Topping

2 stk
Avokado
1 pk
Bacon
4 stk
Egg

Slik gjør du

Trinn 1

Bland egg, ris, smeltet smør, melk, salt, bakepulver og hvetemel. Rør godt, og la svelle på kjøkkenbenken i 5 minutter.

Trinn 2

Stek vaflene i vaffeljern til de er gylne.

Trinn 3

Stek bacon og egg. Skjær avokado i skiver. Legg avokado, bacon og egg på toppen av vaflene, og nyt!