Risvafler med egg, bacon og avokado | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Risvafler med egg, bacon og avokado

3.2 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
Risvafler med egg, bacon og avokado
Hadde du rester av ris etter middagen i går? Da kan du servere risvafler med egg, bacon og avokado i dag. Kjapt, enkelt og digg!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 dl
Ferdigkokt ris
1 dl
Hvetemel
0.5 ts
Bakepulver
2 dl
Melk
0.25 ts
Flaksalt
1 stk
Egg
50 gr
Smeltet smør

Topping

2 stk
Avokado
1 pk
Bacon
4 stk
Egg

Slik gjør du

Trinn 1

Bland egg, ris, smeltet smør, melk, salt, bakepulver og hvetemel. Rør godt, og la svelle på kjøkkenbenken i 5 minutter.

Trinn 2

Stek vaflene i vaffeljern til de er gylne.

Trinn 3

Stek bacon og egg. Skjær avokado i skiver. Legg avokado, bacon og egg på toppen av vaflene, og nyt!

Prøv også