BBQ Chicken Tenders

Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kutt kyllingen i tykke strimler og bland sammen med 2 ss barbecuesaus, 1 ts hvitløkpulver, 1 ts røkt paprika pulver og 1/2 ts salt og pepper.
-
Trinn 2
Knus corn flakesen i en zip-lockpose sammen med 1 ts hvitløkpulver, 1 ts røkt paprika pulver og 1/2 ts salt og pepper.
-
Trinn 3
Ha blandingen på en tallerken og dekk kyllingstrimlene i blandingen. Legg de på en rist på et stekebrett og stek midt i ovnen på 200 grader i 20 min. med over- og undervarme.
-
Trinn 4
Bland sammen tre deler barbecuesaus og en del honning som du drysser over kyllingen før servering eller bruk det som dipp.
Tips!
Du kan bruke vanlig paprikapulver hvis du ikke har røkt, men da får du ikke like mye barbecuesmak.