Berry Crumble / smuldrepai
En enkel og nydelig dessert stappfull av deilige, friske bær som toppes med pisket krem eller vaniljeis. Perfekt å servere når du får gjester eller vil kose deg litt ekstra i sommer.
Velg antall personer
Voksne
8
Barn
0
Slik gjør du
-
Trinn 1
Ha bærene i en ildfast form og strø over sukker, maizena og revet sitronskall. Bland godt.
-
Trinn 2
I en bolle har du i brunt sukker, mel, havregryn, vaniljeekstrakt, salt og smør og gna det godt sammen til det blir en smuldrete blanding. Fordel over bærene.
-
Trinn 3
Stek på 180 grader med over- og undervarme i ca. 30 min eller til toppen er gyllen.
-
Trinn 4
Server mens den er varm. Serveringstips: vaniljeis eller pisket krem.
Tips!
Når du river sitronskall skal du kun bruke det ytterste gule skallet. Det bleke under er bittert.