Berry Crumble / smuldrepai | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Dessert og bakst Berry Crumble / smuldrepai

Berry Crumble / smuldrepai

3.7 i snitt
Berry Crumble / smuldrepai
En enkel og nydelig dessert stappfull av deilige, friske bær som toppes med pisket krem eller vaniljeis. Perfekt å servere når du får gjester eller vil kose deg litt ekstra i sommer.

Velg antall personer

Voksne
8
Barn
0

Ingredienser

1 pose
Bærblanding R (400 g)
1 pose
Norske jordbær REMA 1000 (300 g)
3 ss
Sukker
2 ss
Maizena
1.5 dl
Brunt sukker
2 dl
Hvetemel
2.5 dl
Kolonihagen havregryn
1 klype
Salt
150 gr
Meierismør, kaldt
0.5 stk
Sitron, skallet

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Ha bærene i en ildfast form og strø over sukker, maizena og revet sitronskall. Bland godt.

  2. Trinn 2

    I en bolle har du i brunt sukker, mel, havregryn, vaniljeekstrakt, salt og smør og gna det godt sammen til det blir en smuldrete blanding. Fordel over bærene.

  3. Trinn 3

    Stek på 180 grader med over- og undervarme i ca. 30 min eller til toppen er gyllen.

  4. Trinn 4

    Server mens den er varm. Serveringstips: vaniljeis eller pisket krem.

     

Tips!

Når du river sitronskall skal du kun bruke det ytterste gule skallet. Det bleke under er bittert.