Berry Crumble / smuldrepai | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Dessert og bakst Berry Crumble / smuldrepai

Berry Crumble / smuldrepai

3.6 i snitt
Berry Crumble / smuldrepai
En enkel og nydelig dessert stappfull av deilige, friske bær som toppes med pisket krem eller vaniljeis. Perfekt å servere når du får gjester eller vil kose deg litt ekstra i sommer.

Velg antall personer

Voksne
8
Barn
0

Ingredienser

1 pose
Bærblanding R (400 g)
1 pose
Norske jordbær REMA 1000 (300 g)
3 ss
Sukker
2 ss
Maizena
1.5 dl
Brunt sukker
2 dl
Kolonihagen mel
2.5 dl
Kolonihagen havregryn
1 ts
Vaniljeekstrakt
1 klype
Salt
150 gr
Meierismør, kaldt
0.5 stk
Sitronskall, revet

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Ha bærene i en ildfast form og strø over sukker, maizena og revet sitronskall. Bland godt.

  2. Trinn 2

    I en bolle har du i brunt sukker, mel, havregryn, vaniljeekstrakt, salt og smør og gna det godt sammen til det blir en smuldrete blanding. Fordel over bærene.

  3. Trinn 3

    Stek på 180 grader med over- og undervarme i ca. 30 min eller til toppen er gyllen.

  4. Trinn 4

    Server mens den er varm og topp med vaniljeis eller pisket krem.

Tips!

Når du river sitronskall skal du kun bruke det ytterste gule skallet. Det bleke under er bittert.
Pisk krem av 3 dl fløte og 1 ss sukker. Ha i noen dråper vanilje om du ønsker det.