Smuldrepai med rabarbra | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Smuldrepai med rabarbra

5.0 i snitt
Smuldrepai med rabarbra
Smuldrepai med rabarbra smaker ekte sommer. Kombinasjonen rabarbra og jordbær er helt magisk!

Velg antall personer

Voksne
3
Barn
3

Ingredienser

1 rull
Paideig
400 gr
Rabarbra
100 gr
Jordbær
2 dl
Sukker
4 ss
Potetmel
1.5 dl
Hvetemel
1 dl
Havregryn
2 ss
Sukker
0.5 ts
Bakepulver
0.5 ts
Kanel
150 gr
Smør
60 gr
Mandler

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 200 grader, varmluft. Kle en smurt paiform med paideigen. Prikk hull i deigen med en gaffel, og sett midt i ovnen i 10 min.

  2. Trinn 2

    Smuldre hvetemel, sukker, kanel og bakepulver med smør til du får en sandaktig konsistens. Vend inn hakkede mandler og havregryn.

  3. Trinn 3

    Skjær rabarbra og jordbær i stykker. Bland med sukker og potetmel.

  4. Trinn 4

    Ha frukten over i paiformen. Ha smuldredeigen over, og sett midt i ovnen i cirka 35 minutter. Hvis paikanten blir for mørk, legges folie over. Sjekk med en kniv om rabarbraen er mør. Ta paien ut av ovnen og avkjøl på rist.