Smuldrepai med rabarbra

Smuldrepai med rabarbra smaker ekte sommer. Kombinasjonen rabarbra og jordbær er helt magisk!
Velg antall personer
Voksne
3
Barn
3
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 200 grader, varmluft. Kle en smurt paiform med paideigen. Prikk hull i deigen med en gaffel, og sett midt i ovnen i 10 min.
-
Trinn 2
Smuldre hvetemel, sukker, kanel og bakepulver med smør til du får en sandaktig konsistens. Vend inn hakkede mandler og havregryn.
-
Trinn 3
Skjær rabarbra og jordbær i stykker. Bland med sukker og potetmel.
-
Trinn 4
Ha frukten over i paiformen. Ha smuldredeigen over, og sett midt i ovnen i cirka 35 minutter. Hvis paikanten blir for mørk, legges folie over. Sjekk med en kniv om rabarbraen er mør. Ta paien ut av ovnen og avkjøl på rist.
Serveringstips
- Pisket krem
- Vaniljesaus
- Iskrem
Prøv også