Ostekake med Oreo og bær
Lag en spennende Oreo-variant av den klassiske ostekaken. Desserten kan serveres både i porsjonsglass og bolle, og pyntes med friske bær.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Ha halvparten av kjeksen i en plastpose og knus med en kjevle. Fyll i seks porsjonsglass.
-
Trinn 2
Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann. Varm melken i en kjele, men ikke så det koker. Vri vannet ut av gelatinplatene og ha i den varme melken. Rør rolig til platene er helt oppløst.
-
Trinn 3
Pisk kremost med melk og melis i en miksmaster eller kjøkkenmaskin. Pisk kremfløten til krem og vend inn i kremosten. Fordel massen i de 6 glassene og sett kjølig i noen timer.
-
Trinn 4
Knus resten av kjeksen og strø over ostekaken rett før servering. Topp med friske bær.
TIPS!
Du kan gjerne lage ostekaken dagen i forveien og oppbevare i kjøleskapet.