Middagstips | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Sorter etter:
Filtrer oppskrifter
LÆR MER

Du vil kanskje også lese om...

Middagstips

Her finner du enkle middagstips som gjør det lettere for deg å velge hva du skal ha til middag. Enten du liker gode gryteretter, ovnsbakte middager som lager seg selv – eller pasta, pizza eller sunne salater.

Når det kommer til å lage middag for en travel uke, kan det være utfordrende å finne raske, enkle og sunne retter som alle vil nyte. Her har vi samlet en rekke oppskrifter som passer for alle smaker og aldersgrupper, inkludert de minste i familien.

Vi har også satt sammen middagsforslag til ukemeny her.

5 gode middagstips:

Planlegg middagene: Vi hjelper deg å planlegge ukemenyen og lage en handleliste for ingrediensene. Spar tid og reduser matsvinn med en oversiktlig og praktisk plan for middagene.

Fokus på sunne ingredienser: Våre oppskrifter inneholder næringsrike ingredienser som grønnsaker, frukt, fullkorn og magert kjøtt.

Raske og enkle oppskrifter: Vi tilbyr en mengde raske og enkle retter, som wok og pastaretter, som er perfekte for travle hverdager.
Se også våre tips til oppskrifter med airfryer, slik at middagen blir enda enklere å lage.

Involver barna i matlagingen: Med familievennlige oppskrifter kan barna bidra i matlagingen. La dem være en del av prosessen!
Ved å vaske grønnsaker eller røre i gryten, det skaper engasjement og interesse for maten de spiser.

Bruk restene: Har du rester igjen fra dagen før? Se våre resteoppskrifter, og eksperimentere med ulike ingredienser og smaker.
Du sparer både tid og penger på å bruke restene fra tidligere middager som inspirasjon til nye og spennende retter.

Våre oppskrifter i samarbeid med kjente kokker gjør at du kan enkelt lage rask, sunn og velsmakende mat som hele familien vil sette pris på.