Pasta alfredo med kylling
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Fjern indrefileten bra kyllingbrystene og renskjær filetene. Del de i to på langs.
-
Trinn 2
Bland de godt sammen med olivenolje, pizzakrydder, løkpulver, hvitløkspulver, paprikapulver og pepper. Stek gyllne i godt med smør, ca. 3 min på hver side, og legg til siden.
-
Trinn 3
Surr hvitløken et par minutter i samme panne som du stekte kyllingen i. Ha i fløte, kyllingkraft og kok til det tykner, 10-20 min.
-
Trinn 4
Kok pastaen i mellomtiden.
-
Trinn 5
Til slutt rører du inn parmesan og chili i sausen. Smak til med salt.
-
Trinn 6
Ha i pastaen og topp med kyllingfiletene. Riv over parmesan, dryss over fersk persille og server.
Tips!
Bruk en buljongterning rett i fløten uten ekstra vann hvis du vil korte ned koketiden.
Ha i litt av pastavannet om sausen blir for tykk. Pass på så det ikke blir for salt!