Proteinrundstykker
Disse deilige rundstykkene er proppfulle av proteiner og vil holde deg mett lenge. Perfekt til frokost, lunsj og etter trening! Denne oppskriften gir ca. 10 rundstykker.
Velg antall personer
Voksne
5
Barn
5
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett stekeovnen på 200 grader med varmluft.
-
Trinn 2
Ha ingrediensene I en bakebolle og stavmiks til en jevn deig. Du kan også bruke en foodprosessor.
-
Trinn 3
Del deigen I 10 like emner og trill til baller med våte hender. Legg de på et stekebrett, trykk de litt flate, pensle med egg og strø over gresskarkjerner.
-
Trinn 4
Stek midt i ovnen i 20-25 min og la de så avkjøle seg på en rist. Topp med deilig pålegg og nyt!
Tips!
Hvis deigen ser tørr ut har du i et ekstra egg eller litt vann.
Prøv også