Bananbrød | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Bananbrød

3.4 i snitt
Bananbrød
Lag bananbrød med de aller bruneste bananene du har. Brune bananer er nemlig proppfulle av smak og sødme, og passer perfekt til bananbrød.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

115 gr
Smør
200 gr
Sukker
2 stk
Egg
1 dl
Rømme, eller kefir
1 ts
Bakepulver
280 gr
Hvetemel
100 gr
Kokesjokolade
0.5 ts
Salt
3 dl
Banan, moden

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 165 grader varmluft. Finn frem to brødformer.

  2. Trinn 2

    Smelt smør. Mos bananene. Pisk sukker og egg. Tilsett rømme eller kefir og moste bananer.

  3. Trinn 3

    Bland bakepulver, mel og salt i en egen bolle. Pisk inn i det våte.

  4. Trinn 4

    Smør brødformene eller kle med bakepapir. Brekk opp sjokoladen og vend inn i røren.

  5. Trinn 5

    Fordel røren i formene. Sett midt i ovnen og stek i ca. 1 time til kakene er ferdige. Avkjøl på rist.