Bananbrød
Lag bananbrød med de aller bruneste bananene du har. Brune bananer er nemlig proppfulle av smak og sødme, og passer perfekt til bananbrød.
Velg antall personer
Voksne
4
Barn
0
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 165 grader varmluft. Finn frem to brødformer.
-
Trinn 2
Smelt smør. Mos bananene. Pisk sukker og egg. Tilsett rømme eller kefir og moste bananer.
-
Trinn 3
Bland bakepulver, mel og salt i en egen bolle. Pisk inn i det våte.
-
Trinn 4
Smør brødformene eller kle med bakepapir. Brekk opp sjokoladen og vend inn i røren.
-
Trinn 5
Fordel røren i formene. Sett midt i ovnen og stek i ca. 1 time til kakene er ferdige. Avkjøl på rist.
Prøv også