Enkle kokosmakroner
Kokosmakroner er en populær julekake som er både rask og enkel å lage. Fyll kakeboksene med disse, eller gi bort en krukke i gave.
Velg antall personer
Voksne
8
Barn
0
Slik gjør du
-
Trinn 1
Varm ovnen til 175°C med over- og undervarme.
-
Trinn 2
Ha alt, unntatt bakepulver, i en kjele og varm massen opp under omrøring i ca. 5 minutter, til den begynner å bli seig.
-
Trinn 3
Avkjøl til 40 grader og tilsett bakepulver.
-
Trinn 4
Legg store spiseskjeer kokosmakronmasse på bakepapir med god avstand mellom dem, og stek til de blir lysebrune, ca. 10 minutter. Avkjøles på rist.
Tips
Disse smaker også nydelig dyppet i sjokolade! Vent til kakene er kalde og sprø, dypp toppene og la avkjøle videre på rist.
Prøv også