Pai med spekeskinke

Pai laget fra bunnen av, fylt med ternet spekeskinke og toppet med ekte prosciutto er like fantastisk til lunsj, piknik, brunsj og kveldsmat.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Bland hvetemel, smør og vann i en food processor. Kjevle ut deigen til en sirkel som dekker paiformen, og legg den i. Trykk godt opp på kanten. Prikk bunnen med en gaffel. Sett formen kjølig i minst 30 minutter. Forstek bunnen ved 160 °C i ca. 15 minutter.
Trinn 2
Visp sammen egg og lettrømme. Kutt løken i tynne skiver, stek dem myke og blanke i litt olje og smak til med salt og pepper. Fordel løk og ternet spekeskinke i den forstekte bunnen. Hell over eggeblandingen og dryss over revet ost. Stek paien i 30-35 minutter til den er gyllen. Dander ruccula, Prosciutto Crudo og halve cherrytomater på toppen av paien før servering.