Restepai | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Restepai

Ingen vurderinger
Restepai
Pai er perfekt middagsmat når du skal bruke opp rester. Her kan du bruke både taco-rester, pasta bolognese, kjøttboller, eller annen restemat du har i kjøleskapet.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

0
Paideig, fersk eller lag paideigen selv
0.5 stk
Purre
1 stk
Paprika
3 stk
Egg
1 dl
Fløte
1 dl
Melk
200 gr
Rester av kjøttragu, kjøttboller, bacon eller andre rester
2 ss
Olje til steking
1 klype
Salt og pepper
120 gr
Revet ost

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 220 grader varmluft. Kle en smurt paiform med paideigen og legg bakepapiret som følger med på toppen. Legg noe tungt oppå bakepapiret og bak midt i ovnen i 10 minutter. Ta ut paideigen og fjern bakepapiret.

  2. Trinn 2

    Skjær purre i ringer og paprika i biter. Stek purre og paprika i litt olje. Fordel over paideigen sammen med f.eks. kjøttboller. Pisk sammen egg, fløte og melk. Krydre lett med salt og pepper. Hell i paiformen. Strø over ost og sett midt i ovnen i ca. 20-25 minutter til fyllet har satt seg.

Tips:

Du kan bruke andre grønnsaksrester i stedet for purre og paprika.