Restepai
Pai er perfekt middagsmat når du skal bruke opp rester. Her kan du bruke både taco-rester, pasta bolognese, kjøttboller, eller annen restemat du har i kjøleskapet.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 220 grader varmluft. Kle en smurt paiform med paideigen og legg bakepapiret som følger med på toppen. Legg noe tungt oppå bakepapiret og bak midt i ovnen i 10 minutter. Ta ut paideigen og fjern bakepapiret.
-
Trinn 2
Skjær purre i ringer og paprika i biter. Stek purre og paprika i litt olje. Fordel over paideigen sammen med f.eks. kjøttboller. Pisk sammen egg, fløte og melk. Krydre lett med salt og pepper. Hell i paiformen. Strø over ost og sett midt i ovnen i ca. 20-25 minutter til fyllet har satt seg.
Tips:
Du kan bruke andre grønnsaksrester i stedet for purre og paprika.
Prøv også