Sjokoladebark | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Sjokoladebark

3.0 i snitt
Sjokoladebark
Med et par enkle steg kan du forvandle sjokoladeplater om til flotte hjemmelagde kunstverk.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
4

Ingredienser

200 gr
Mørk kokesjokolade
200 gr
Lys kokesjokolade
200 gr
Hvit sjokolade
50 gr
Ønsket strøssel

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Denne oppskriften lager 6 sjokoladeplater

    Sett stekeovnen på 150 grader med over- og undervarme.

  2. Trinn 2

    Legg sjokoladeplatene i ei langpanne med bakepapir og sett midt i ovnen i ca. 10 min.

  3. Trinn 3

    Ta ut sjokoladen og bruk en spisepinne eller tannpirker til å dra gjennom sjokoladen slik at du lager fine mønstre.

  4. Trinn 4

    Strø på hva du vil av topping. For eksempel mandelflak, hakkede nøtter, bær, salt og kakestrøssel.

Tips

Dette er en flott gave du kan gi bort til noen du er glad i og som har alt!