Sjokoladepavlova
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen til 150 grader, varmluft. Pisk eggehviter til myke topper. Tilsett sukker, kakao, vaniljesukker og eddik, til marengsen er glinsende og tykk.
-
Trinn 2
Tegn en sirkel på 22 cm på et bakepapir. Legg bakepapiret på et stekebrett. Fordel marengsen innenfor sirkelen i et jevnt lag. Senk temperaturen på ovnen til 120 grader og sett stekebrettet midt i ovnen. Stek i 1 1/2 time. Slå av og åpne døren til ovnen. Sett noe i døren slik at kaken kan stå i ovnen til den er helt avkjølt.
-
Trinn 3
Sikt sjokodrikkpulveret for å få ut klumper. Pisk kremfløte og sjokodrikkpulver til krem. Knus bringebærene forsiktig med en gaffel og vend dem inn i kremen. Ha kakao- og bringebærkremen på toppen av pavlovaen, og pynt med masse friske bringebær og blåbær.