Det beste tilbehøret til grillmaten | Tips og oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Tema og sesong Grillmat: Oppskrifter, tilbehør og tips Det beste tilbehøret til grillmaten
En fargerik couscoussalat med innhold av mange, paprika, couscous, vårløk og cashewnøtter. Perfekt som tilbehør til grillmat.

Tilbehør til grillmat

Lurer du på hva du skal servere til grillmaten? Her finner du tilbehøret som passer.
For å gjøre det enkelt for deg har vi samlet forslag til hva du kan servere som tilbehør til kjøtt, pølser, hamburgere, fisk, kylling og sommerlige salater.
Prøv et av våre forslag eller miks deg frem til din favoritt til grillmaten.

 

 

Tilbehør til kjøtt på grillen

Skal du grille biff, koteletter eller indrefilet? Ikke glem å legge litt ekstra kjærlighet i tilbehøret. Her finner du passende tilbehør til kjøtt på grillen.

Tilbehør til hamburger

En saftig hjemmelaget hamburger med guacamole, syltet løk og friske grønnsaker er både en enkel middag, godt og raskt å lage. Her finner du tilbehør til hjemmelaget hamburger

Tilbehør til fisk på grillen

Fisk er sunt, godt og smaksrikt. Kombiner det med gjerne med grillede grønnsaker, en agurksalat eller frisk salat.

Tilbehør til grillet kylling

Enten om du liker helgrillet kylling, kyllingvinger eller kyllingfilet kan tilbehøret virkelig sette prikken over i-en for en rask , sunn og enkel middagsrett. Kombiner det med en frisk salat og en god saus eller marinade.

TIPS!

Slik lager du et festmåltid av ventepølsene: Kjøp noen gode kvalitetspølser i ulike varianter slik at gjestene kan smake seg frem til sin favoritt.
Lag tilbehør du kan toppe pølsene med. Pølser blir ekstra gode med syltet rødløk, en tomatsalat og en deilig potetsalat.

Slik griller du grønnsaker perfekt

Vet du hvordan du griller på direkte og indirekte varme? Det kan ha stor betydning for hvordan grønnsakene smaker. Enten du vil grille paprika, asparges eller squash, finner du tipsene som gir deg perfekt resultat her.

Se flere oppskrifter til grillen