Mennesker i REMA 1000 | Samfunnsansvar og sponsorater
Hopp til innhold

Mennesker i REMA 1000

Menneskene er vår viktigste ressurs, og vi har en grunnleggende tro på enkeltmennesket. Hos oss kan du være deg selv, og vår ambisjon er å være en foregangsfigur for et inkluderende arbeidsliv. Vi gir muligheter til mennesker med ulike forutsetninger, både når det gjelder våre medarbeidere, og menneskene og organisasjonene vi velger å samarbeide med.

REMA 1000-ansatte i butikk

Fokus på inkludering og mangfold

Troen på enkeltmennesker er en sentral del av kulturen vår og som dagligvarekjede har vi muligheten til å gi mennesker med ulike utfordringer en vei inn i arbeidslivet.

REMA-kjøpmenn gir muligheter til mennesker som står utenfor arbeidslivet

Som dagligvareaktør med sysselsatte i hele verdikjeden, fra distribusjon til butikk, har vi i REMA 1000 mulighet til å gi mennesker med ulik bakgrunn en vei inn i arbeidslivet. Vi er bevisste vår unike posisjon til å kunne bidra til å redusere utenforskap i samfunnet, og har god erfaring med å skape en arbeidsplass der inkludering og mangfold står sterkt. Hele 95 forskjellige nasjonaliteter er representert i våre butikker. Vi er engasjert i en rekke inkluderingstiltak, og nesten 85 % av våre franchisetakere tar ansvar for mennesker i sitt lokalsamfunn. Det ved å være døråpner for dem som faller utenfor arbeid og utdanning.

Aktuelt

Inkluderende arbeidsliv: — Jobben har virkelig forandret livet mitt

En samtale i butikken endret livet til Victor Stange (31), som i dag jobber i butikken på Fredensborgveien. REMA 1000 er en inngang til arbeidslivet for mange mennesker, og over 80 prosent av kjøpmennene ansetter personer som av en eller annen grunn faller utenfor.

Integreringsprosjektet Fotballkompis

For mange flyktninger er det utfordrende å etablere seg i det norske samfunnet. REMA 1000 er initiativtakere bak et integreringsprosjekt som benytter fotball som metode, «Fotballkompis», som har som mål å integrere unge flyktninger gjennom likeverdige koblinger med norsk ungdom.

Bli bedre kjent med REMA-menneskene

Du er kanskje også interessert i...

Ansvar i REMA 1000

Her kan du lese hvordan vi i REMA 1000 jobber med samfunnsansvar, miljø og helse. Hos REMA 1000 skal det være enkelt…

Dyrevelferd

Vi bryr oss om dyrevelferd og vil være transparente på hvordan vi jobber for å bedre levekårene for dyrene. På denne siden…

Miljø og bærekraft

Miljø og bærekraft er viktig for oss. Les hvordan vi aktivt jobber med miljø og bærekraft, og se les om hva våre…

Mindre plast hos REMA 1000

REMA 1000 skal kutte 1500 tonn plast fra egne produkter. Smartere emballasje, mer gjenbruk og ny teknologi skal gi mindre plast i…