Ukemeny på 1-2-3 | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Ukemeny på 1-2-3

Ukemeny på 1-2-3

Trenger du middagstips til den kommende uken? Her finner du ferdige ukemenyer med mange gode oppskrifter, slik at planleggingen i hverdagen blir litt enklere.

Ny ukemeny hver uke!

Ukemeny på 1-2-3

Hva er det til middag i dag? For å gjøre det litt enklere å planlegge middagen lager vi hver uke forslag på en meny for uken med de mest populære råvarene. Legg oppskriftene i handlelappen og planlegg uka i en fei!

Suppeskolen: Dette er Ingvills favorittsuppe!

Enten du trenger å bruke opp restene i kjøleskapet, eller om du har litt dårlig tid: Suppe er en kjempefin rett som byr på uendelig med fristende muligheter, fylt av gode råvarer!

I vår lille Suppeskole får du tips til deilige, enkle supper du selv kan lage fra bunnen.

Ukemenyer med Karen Elene

Lurer du på hvordan du kan få hverdagsmiddagen til å gå opp med både budsjett, tid og kanskje ønsket om å spise mindre kjøtt? Ukemenyene til Karen fokuserer på gjenbruk av ingredienser slik at man unngår å kaste matvarer, samtidig som man spiser variert og godt! Hver ukemeny inkluderer fire oppskrifter og handleliste.

matsvinn

21 tips til å kaste mindre mat

Nærmere 60 prosent av matsvinnet skjer hjemme hos deg og meg. Her har vi samlet kundenes egne tips for å unngå at maten havner i søpla. Og du, det første tipset er faktisk å lage seg en ukemeny!

Bruk middagsrester i matpakka

Gårsdagens middag smaker fantastisk i dagens matpakke! Her får du noen enkle tips til å gjøre lunsjen mer spennende.

En telefon med Æ-appen på

Spar penger når du handler

Som Æ-kunde kan du spare penger på hver handletur du gjør hos REMA 1000.