Ukemeny på 1-2-3 | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Ukemeny på 1-2-3

Ukemeny på 1-2-3

Trenger du middagstips til den kommende uken? Her finner du ferdige ukemenyer med mange gode oppskrifter, slik at planleggingen i hverdagen blir litt enklere.

Ny ukemeny hver uke!

Ukemeny på 1-2-3

Hva er det til middag i dag? For å gjøre det litt enklere å planlegge middagen lager vi hver uke forslag på en meny for uken med de mest populære råvarene. Legg oppskriftene i handlelappen og planlegg uka i en fei!

Ukemeny med spennende vegetarretter

Dette er den perfekte menyen for deg som er i farta! Alle oppskriftene tar under 30 minutter å lage og er proppet med deilige grønnsaker og smaker.

Ukemenyer med Karen Elene

Lurer du på hvordan du kan få hverdagsmiddagen til å gå opp med både budsjett, tid og kanskje ønsket om å spise mindre kjøtt? Ukemenyene til Karen fokuserer på gjenbruk av ingredienser slik at man unngår å kaste matvarer, samtidig som man spiser variert og godt! Hver ukemeny inkluderer fire oppskrifter og handleliste.

appelsin med granateple sett ovenfra på en benk med appelsiner liggende rundt
For deg som planlegger påskelam:

Grønne, friske sideretter til påskemiddagen

Det saftige lammekjøttet passer godt sammen med det meste av grønnsaker, og er lett å kombinere med ulike smaker og krydder.

matsvinn

21 tips til å kaste mindre mat

Nærmere 60 prosent av matsvinnet skjer hjemme hos deg og meg. Her har vi samlet kundenes egne tips for å unngå at maten havner i søpla. Og du, det første tipset er faktisk å lage seg en ukemeny!

Bruk middagsrester i matpakka

Gårsdagens middag smaker fantastisk i dagens matpakke! Her får du noen enkle tips til å gjøre lunsjen mer spennende.

En REMA 1000-ansatt holder en telefon med Æ-appen på

Spar penger når du handler

Som Æ-kunde kan du spare penger på hver handletur du gjør hos REMA 1000.

  • Spar 50% på bind og tamponger