Ukemeny på 1-2-3 | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Ukemeny på 1-2-3

Ukemeny på 1-2-3

Trenger du middagstips til den kommende uken? Her finner du ferdige ukemenyer med mange gode oppskrifter, slik at planleggingen i hverdagen blir litt enklere.

Ny ukemeny hver uke!

Ukemeny på 1-2-3

Hva er det til middag i dag? For å gjøre det litt enklere å planlegge middagen lager vi hver uke forslag på en meny for uken med de mest populære råvarene. Legg oppskriftene i handlelappen og planlegg uka i en fei!

Ukemeny med spennende vegetarretter

Dette er den perfekte menyen for deg som er i farta! Alle oppskriftene tar under 30 minutter å lage og er proppet med deilige grønnsaker og smaker.

Ukemenyer med Karen Elene

Lurer du på hvordan du kan få hverdagsmiddagen til å gå opp med både budsjett, tid og kanskje ønsket om å spise mindre kjøtt? Ukemenyene til Karen fokuserer på gjenbruk av ingredienser slik at man unngår å kaste matvarer, samtidig som man spiser variert og godt! Hver ukemeny inkluderer fire oppskrifter og handleliste.

Et fristende vegetarmåltid

Buddha Bowl på 1-2-3-4-5

Hvis du har preppet litt i forkant har du et fristende, sunt og mettende måltid på bordet i løpet av få minutter. Resultatet ser fristende og lekkert ut, og gjør at vi får lyst til å fråtse i friske grønnsaker!

matsvinn

21 tips til å kaste mindre mat

Nærmere 60 prosent av matsvinnet skjer hjemme hos deg og meg. Her har vi samlet kundenes egne tips for å unngå at maten havner i søpla. Og du, det første tipset er faktisk å lage seg en ukemeny!

Bruk middagsrester i matpakka

Gårsdagens middag smaker fantastisk i dagens matpakke! Her får du noen enkle tips til å gjøre lunsjen mer spennende.

En REMA 1000-ansatt holder en telefon med Æ-appen på

Spar penger når du handler

Som Æ-kunde kan du spare penger på hver handletur du gjør hos REMA 1000.

  • Spar 50% på bind og tamponger

Du er kanskje også interessert i

Matpakketips: Mandag til fredag

Her har vi samlet våre beste matpakkeoppskrifter deg med en hektisk hverdag. Disse faller i smak hos store og små.

Horn

Lunsjtips: Sunn og enkel lunsj

Sunn, enkel og god lunsj er viktig for å holde energinivåetgjennom dagen. Se våre beste lunsjoppskrifter: toast, matmuffins og salater.