Rema.no » Ukemeny på 1-2-3

Inspirasjon til middagsplanleggingen

Her har vi samlet våre beste oppskrifter til enkle og gode ukesmenyer så det blir litt enklere for deg å planlegge hverdagshandelen – og noe godt til helgen.

Vi har sortert ukesmenyene på temaer, så du kan velge en ut fra hva du føler for å spise denne uka.

Ukesmeny: En sunn start på året
Etter en jul med mye fet mat, er det alltid godt å komme i gang med gode rutiner. Her har vi en ukemeny som gir deg energi og er rask å lage til deg og hele familien. 

Sunne og gode mellommåltider

Blir du ofte sulten mellom måltidene? Det kan kan gå utover konsentrasjonen og humøret. I tillegg er handling på tom mage ofte årsaken til at folk tyr til spontankjøp og sukkerholdige varer. Les våre 7 beste tips til sunne og gode mellommåltider.

7 tips til sunnere mellommåltider
Ukemeny: Kjøttfri start på året
Start året med god samvittighet og reduser kjøttinntaket med disse gode vegetarrettene. De er smaksrike, lette å lage og metter godt hos både store og små.
matsvinn

21 tips til å kaste mindre mat

Nærmere 60 prosent av matsvinnet skjer hjemme hos deg og meg. Her har vi samlet kundenes egne tips for å unngå at maten havner i søpla. Og du, det første tipset er faktisk å lage seg en ukesmeny!
Les 21 tips til å kaste mindre mat
Ukemeny: Fattig student gir deg rimelige tips
Er lommeboka litt slunken etter julens inntog? I samarbeid med Fattig Student har vi laget en ukemeny som er superrimelig og smaksrik.

9 fiskeretter barna faktisk liker

De fleste barn liker fisk i form av fiskeboller og fiskekaker, men er litt skeptiske til andre fiskeretter. En av grunnene kan være at man ikke er flink nok til å gjøre fiskemåltidene spennende nok, så her er noen gode oppskrifter som gjør fisk både spennende og godt.

9 fiskeretter barna liker
Ukemeny: Barnevennlig mat for hele familien
På jakt etter middager som passer store og små? Her finner du forslag på retter som er raske å lage i en travel hverdag, og gjør det enklere å lage middag som går hjem hos hele familien.

Du er kanskje også interessert i:

Sunne og gode matpakketips

Varierte og gode lunsjtips

Gjør det litt enklere å spare penger

Som Æ-kunde kan du spare penger på hver handletur du gjør hos REMA 1000.

Les mer