Rema.no » Ukemeny på 1-2-3

Ukemeny på 1-2-3

Trenger du middagstips til den kommende uken? Her finner du oppskrifter og tips til ferdige ukemenyer, slik at planleggingen i hverdagen blir litt enklere.

Du finner ukemenyer til ulike temaer, så du kan velge den som passer deg best.

Sunne og gode mellommåltider

Blir du ofte sulten mellom måltidene? Det kan kan gå utover konsentrasjonen og humøret. I tillegg er handling på tom mage ofte årsaken til at folk tyr til spontankjøp og sukkerholdige varer. Les våre 7 beste tips til sunne og gode mellommåltider.

7 tips til sunnere mellommåltider
matsvinn

21 tips til å kaste mindre mat

Nærmere 60 prosent av matsvinnet skjer hjemme hos deg og meg. Her har vi samlet kundenes egne tips for å unngå at maten havner i søpla. Og du, det første tipset er faktisk å lage seg en ukemeny!
Les 21 tips til å kaste mindre mat
Oppskrifter som hjelper deg med å unngå matsvinn
Her får du noen smakfulle oppskrifter som gjør det enkelt å kaste mindre mat. Gi deg selv en smaksopplevelse og god samvittighet ved å spise opp restene.
Ukemeny fra Fattig Student
Er lommeboka litt slunken for tiden? I samarbeid med Fattig Student har vi laget en ukemeny som er rimelig og smaksrik. Ukemenyen gjelder for fem dager, hvor en av dagene er satt av til å lage mat fra eget kjøleskap! Så får du spist opp rester og sparer penger samtidig.

9 fiskeretter barna liker

De fleste barn liker fisk i form av fiskeboller og fiskekaker, men er litt skeptiske til andre fiskeretter. En av grunnene kan være at man ikke er flink nok til å gjøre fiskemåltidene spennende nok, så her er noen gode oppskrifter som gjør fisk både spennende og godt.

9 fiskeretter barna liker
Barnevennlig ukemeny
På jakt etter middager som passer store og små? Her finner du forslag på retter som er raske å lage i en travel hverdag som hele familien liker.

Du er kanskje også interessert i:

Sunne og gode matpakketips

Varierte og gode lunsjtips

REMA 1000-ansatt holder en telefon med Æ-appen

Gjør det litt enklere å spare penger

Som Æ-kunde kan du spare penger på hver handletur du gjør hos REMA 1000.

Les mer