Ukemeny på 1-2-3 | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Ukemeny på 1-2-3

Ukemeny på 1-2-3

Trenger du middagstips til den kommende uken? Her finner du ferdige ukemenyer med mange gode oppskrifter, slik at planleggingen i hverdagen blir litt enklere.

Ny ukemeny hver uke!

Ukemeny på 1-2-3

Hva er det til middag i dag? For å gjøre det litt enklere å planlegge middagen lager vi hver uke forslag på en meny for uken med de mest populære råvarene. Legg oppskriftene i handlelappen og planlegg uka i en fei!

MATPAKKETIPS

Grove pizzasnurrer

Gi matpakken din en smaksrik oppgradering med grove pizzasnurrer! Utforsk den deilige verdenen av ekte revet ost som forvandler dine favorittretter til smaksfulle retter, og prøv vår oppskrift på grove pizzasnurrer – en matpakkefavoritt som både store og små vil elske.

Ukemeny med spennende lakseoppskrifter

Fisk trenger ikke å være så kjedelig. Test ut disse deilige oppskriftene – kanskje den lille som “hater fisk” plutselig begynner å bestille laksenachos til middag framover?

fem bokser tupperware med ferdig preppa rotgrønnsaker
logo preppeguiden i blå
Tilbake til hverdagen:

Bli en prepper!

Sommerferien er over, og vi skal tilbake til hverdagen. Les vår guide til hvordan du enkelt kan planlegge friske og deilige middager for hele familien – en hel uke av gangen!

Ukemenyer med Karen Elene

Lurer du på hvordan du kan få hverdagsmiddagen til å gå opp med både budsjett, tid og kanskje ønsket om å spise mindre kjøtt? Ukemenyene til Karen fokuserer på gjenbruk av ingredienser slik at man unngår å kaste matvarer, samtidig som man spiser variert og godt! Hver ukemeny inkluderer fire oppskrifter og handleliste.

matsvinn

21 tips til å kaste mindre mat

Nærmere 60 prosent av matsvinnet skjer hjemme hos deg og meg. Her har vi samlet kundenes egne tips for å unngå at maten havner i søpla. Og du, det første tipset er faktisk å lage seg en ukemeny!

Bruk middagsrester i matpakka

Gårsdagens middag smaker fantastisk i dagens matpakke! Her får du noen enkle tips til å gjøre lunsjen mer spennende.

En REMA 1000-ansatt holder en telefon med Æ-appen på

Spar penger når du handler

Som Æ-kunde kan du spare penger på hver handletur du gjør hos REMA 1000.

  • Spar 50% på bind og tamponger