Ostebrød | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Ostebrød

4.0 i snitt
Ostebrød
Brødrester til overs? Da kan du lage disse godbitene som egner seg ypperlig som tilbehør til suppe, salat eller en god pastarett. Du kan bruke pitabrød, landbrød, surdeigsbrød eller gammel baguette.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 skive
Landbrød eller surdeigsbrød
2 ss
Smør
1 dl
Revet ost
1 ts
Tørket timian/oregano/rosmarin, valgfri

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 200 grader, varmluft. Skjær tynne skiver av brødet. Skjær av skorpen. Bruk en kjevle for å få skivene enda tynnere og mer kompakte. Dekk med smør.

  2. Trinn 2

    Strø over ost og evt. krydder. Del skivene i pizzastykker eller firkanter. Fordel utover et stekebrett kledd med bakepapir. Sett midt i ovnen til skivene er gylne, ca. 7 min.

  3. Trinn 3