Hjemmelaget hvitløkssmør

Prøv dette hvitløkssmøret med persille og sitronsaft. Urter og sitrus balanserer hvitløkssmaken og smaker nydelig på brød, fisk, kjøtt og kylling.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Sett smøret ut på kjøkkenbenken en times tid før du skal lage smøret. Når det er ved romtemperatur er det mye lettere å håndtere.
Trinn 2
Ha alle ingrediensene i en bolle og pisk i ca. 10 minutter til det blir luftig. Bruk gjerne kjøkkenmaskin eller håndmikser.
Trinn 3
Fordel smørmiksen på et stykke plastfolie, bakepapir eller aluminiumsfolie. Rull til en pølse og vri endene sammen motsatt vei, slik at det former seg til en tykk pølse.
Trinn 4
Sett til avkjøling i kjøleskapet. Det holder seg ca. en uke. Du kan også oppbevare det i fryseren. Da holder det i ca. en måned.
Skjær smøret i skiver og server til grillmat.