Langpannepizza med pepperoni | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Hjemmelaget pizza Langpannepizza med pepperoni

Langpannepizza med pepperoni

3.9 i snitt
Langpannepizza med pepperoni
Pizza nonna er slik italienske bestemor ville laget pizzaen. Denne deilige langpannepizzaen er stekt i ovnen og toppet med fersk mozzarella, pepperoni og parmesan. Nam!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Pizzadeig

2 ts
Tørrgjær
500 gr
Hvetemel
10 gr
Salt
1.5 dl
Extra virgin olivenolje
3.5 dl
Vann

Tomatsaus

400 gr
Hermetiske tomater
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Extra virgin olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Topping

2 stk
Mozzarella
1 pk
Pepperoni i skiver
1 klype
Hakket frisk oregano
1 neve
Revet parmesan
1 neve
Ruccola

Slik gjør du

 1. Trinn 1

  Pizzabunn: Bland gjær, mel, salt og 3 ss av olivenoljen i en kjøkkenmaskin. Kjør på middels hastighet med eltekrok. Tilsett vann.

  Bland videre i 2–3 minutter til deigen er godt blandet. Skru opp hastigheten elt videre i ca. 5 minutter. Deigen skal være glatt og slippe bollen.

  Dekk bunnen av en langpanne med bakepapir. Fordel resten av olivenoljen i langpannen. Ha i deigen og snu den slik at overflaten blir dekket med olje. Trykk deigen jevnt ut med hendene slik at den dekker hele langpannen.

  La deigen hvile i 20 minutter. Hvis det trengs kan du trekke deigen ut i kantene. Vent litt mellom hver gang slik at deigen får slappet av. Dekk over med plastfolie og la stå i romtemperatur i ca. 2 timer.

 2. Trinn 2

  Tomatsaus: Ha tomatene i en bolle. Tilsett olivenolje og finhakket hvitløk. Smak til med salt og pepper.

 3. Trinn 3

  Forvarm ovnen til 200°C. Fordel mozzarella utover pizzaen. La det bli en ca. 2,5 cm kant rundt hele bunnen som er uten ost og saus. Fordel tomatsausen over osten så osten skinner gjennom. Legg på små boller av salsicciablandingen.

 4. Trinn 4

  Stek pizzaen i 10 minutter, skru ned varmen til 180°C og bak videre i ca. 20 minutter til osten bobler og kanten på bunnen er gyllen. Dryss over revet parmesan og frisk basilikum før servering.