Langpannepizza med kjøttdeig og løk

Langpannepizzaen er en familiefavoritt, enten det serveres til helgekosen eller som rester i matpakka. Denne varianten med kjøttdeig og løk er en nostalgisk klassiker!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Bland sammen hvetemel, tørrgjær og ½ ts salt per pose tørrgjær. Rør inn 3 dl lunkent vann per pose tørrgjær og olje og bland alt godt sammen. Settes til heving i bollen i 20-30 minutter.
-
Trinn 2
Ha hvetemel på bakebordet og kjevle ut deigen slik at den passer i en langpanne.
-
Trinn 3
Hakk løk og stek sammen med kjøttdeigen. Ha i tomatpuré og 1 dl vann per boks med tomatpuré. Kok sammen og smak til med salt og pepper. Fordel kjøttsausen utover pizzadeigen. Dryss godt med ost på toppen.
-
Trinn 4
Stekes ved 225 grader i ca 25 minutter. Dryss gjerne over litt tørket oregano eller pizzakrydder.
Prøv også