Hopp til innhold

Langpannepizza med kjøttdeig og løk

3.0 i snitt
Tidsbruk 120 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
8 ingredienser
Langpannepizza med kjøttdeig og løk
Langpannepizzaen er en familiefavoritt, enten det serveres til helgekosen eller som rester i matpakka. Denne varianten med kjøttdeig og løk er en nostalgisk klassiker!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

300 gr
Norvegia Tine
2 stk
Løk
1 stk
Tørrgjær Idun
1 boks
Tomatpuré REMA 1000
1 stk
Kvernet deig av storfe 14%, 400 g Nordfjord
7.5 dl
Hvetemel
3 ss
Raps- og olivenolje Ybarra
1 ts
Oregano, tørket

Slik gjør du

Trinn 1

Bland sammen hvetemel, tørrgjær og ½ ts salt per pose tørrgjær. Rør inn 3 dl lunkent vann per pose tørrgjær og olje og bland alt godt sammen. Settes til heving i bollen i 20-30 minutter.

Trinn 2

Ha hvetemel på bakebordet og kjevle ut deigen slik at den passer i en langpanne.

Trinn 3

Hakk løk og stek sammen med kjøttdeigen. Ha i tomatpuré og 1 dl vann per boks med tomatpuré. Kok sammen og smak til med salt og pepper. Fordel kjøttsausen utover pizzadeigen. Dryss godt med ost på toppen.

Trinn 4

Stekes ved 225 grader i ca 25 minutter. Dryss gjerne over litt tørket oregano eller pizzakrydder.