Langpannepizza med kjøttdeig
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Bland gjær med vann og melk. Elt inn mel, olje og salt. Sett deigen lunt til heving i 30 min.
-
Trinn 2
Stek finhakket løk i olje til den er myk. Tilsett kjøttdeig og finhakket hvitløk, og stek med løken. Ha et glass pastasaus i pannen sammen med kjøtt og løk, og la putre til deigen er ferdig hevet. Strø over oregano og vend inn.
-
Trinn 3
Sett ovnen til 240 grader, varmluft. Kjevle ut deigen på et bakepapir og legg i en langpanne. Strø 1/3 av osten over deigen. Spre kjøttdeigblandingen over deigen. Strø over resten av osten. Skjær skiver av paprika og legg på toppen. Sett pizzaen midt i ovnen til den er gyllen, og bunnen er ferdigstekt, ca. 15 min.