Langpannepizza med kjøttdeig | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Hjemmelaget pizza Langpannepizza med kjøttdeig

Langpannepizza med kjøttdeig

4.2 i snitt
Langpannepizza med kjøttdeig
Langpannepizza har vært en klassiker på det norske middagsbordet i 50 år. Vi elsker en god kjøttsaus på den tykke bunnen til en langpannepizza med kjøttdeig. Perfekt til barnebursdager, voksenbursdager eller en helt vanlig ukedag.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Pizzadeig

25 gr
Fersk gjær
7 dl
Hvetemel
2 dl
Lunkent vann
1 dl
Melk
3 ss
Olje
0.5 ts
Salt

Fyll

1 glass
Pastasaus
400 gr
Kjøttdeig av storfe
1 ss
Olje
1 stk
Løk, finhakket
2 fedd
Hvitløk, finhakket
1 ss
Oregano, tørket
1 stk
Rød paprika
1 pose
Revet pizzaost

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Bland gjær med vann og melk. Elt inn mel, olje og salt. Sett deigen lunt til heving i 30 min.

  2. Trinn 2

    Stek finhakket løk i olje til den er myk. Tilsett kjøttdeig og finhakket hvitløk, og stek med løken. Ha et glass pastasaus i pannen sammen med kjøtt og løk, og la putre til deigen er ferdig hevet. Strø over oregano og vend inn.

  3. Trinn 3

    Sett ovnen til 240 grader, varmluft. Kjevle ut deigen på et bakepapir og legg i en langpanne. Strø 1/3 av osten over deigen. Spre kjøttdeigblandingen over deigen. Strø over resten av osten. Skjær skiver av paprika og legg på toppen. Sett pizzaen midt i ovnen til den er gyllen, og bunnen er ferdigstekt, ca. 15 min.