Amerikansk pizza med biff og salami

Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Ha gjær, sukker og salt i en bakebolle. Hell over vann og rør. La stå i 5 minutter før du begynner å spe med mel under omrøring. Elt deigen godt i cirka 10 minutter, og sett den tildekket på et lunt sted i cirka 1 time, eller til deigen har hevet til det dobbelte.
-
Trinn 2
Forvarm ovnen til 220 grader. Bruk en rund form på cirka 23 cm. Smør med olje. Press deigen ned i formen og sørg for å beholde en tykk kant.
-
Trinn 3
Skjær biff i strimler og stek i pannen til det nesten er gjennomstekt. Salt og pepre kjøttet. Skjær salami i tykke strimler.
-
Trinn 4
Smør pizzasaus på pizzaen, men hold kanten fri for saus. Fordel salami, oksekjøtt og jalapeños på pizzaen. Strø ost over.
-
Trinn 5
Sett pizzaen i ovnen og stek på 220 grader. Stek i cirka 15 minutter til pizzadeigen er gjennomstekt og osten er gyllen.