Pizzasnurrer med salami og brie
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Bland vann, tørrgjær og sukker i en bakebolle og la stå i ti minutter til det dannes skum på toppen av vannet.
-
Trinn 2
Tilsett olje, salt og spe med hvetemel etter hvert som deigen eltes sammen. Når alt melet er blandet inn, eltes deigen i ti minutter. Deigen skal være smidig og glatt.
-
Trinn 3
Legg et klede over bollen og la heve i en time på et lunt sted.
-
Trinn 4
Elt deigen etter heving og kjevle ut til et rektangel. Smør pizzasaus utover og dryss ost over. Fyll så med ost, salami og brie.
-
Trinn 5
Rull sammen til en rulade. Skjær ca. 10 stk like stykker av deigen.
-
Trinn 6
Sett pizzasnurrene på et bakebrett med bakepapir. Dekk til og sett til heving i ca. 30 min.
-
Trinn 7
Sett ovnen til 220 grader varmluft. Stek pizzasnurrene i ca. 10 min, midt i ovnen til de er gylne og ferdigstekte. Avkjøl på rist.