Hopp til innhold

Pizzasnurrer med salami og brie

3.0 i snitt
Tidsbruk 100 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
Pizzasnurrer med salami og brie
Hjemmelagde pizzasnurrer er den perfekte maten å ha med som matpakke i tursekken. Hva med å prøve en ny vri – med salami og brie?

Velg antall personer

Voksne
10
Barn
0

Ingredienser

3 dl
Lunkent vann lunket
1 ts
Tørrgjær
0.5 ts
Sukker
0.5 dl
Extra Virgin Olivenolje REMA 1000
0.5 ts
Salt
5 dl
Pizzamel hvetemel og andre melblandinger kan og brukes

Fyll

1 boks
Pizzasaus
1 pose
Revet ost
1 pk
Salami
1 pk
Brie

Slik gjør du

Trinn 1

Bland vann, tørrgjær og sukker i en bakebolle og la stå i ti minutter til det dannes skum på toppen av vannet.

 

Trinn 2

Tilsett olje, salt og spe med hvetemel etter hvert som deigen eltes sammen. Når alt melet er blandet inn, eltes deigen i ti minutter. Deigen skal være smidig og glatt.

Trinn 3

Legg et klede over bollen og la heve i en time på et lunt sted.

 

Trinn 4

Elt deigen etter heving og kjevle ut til et rektangel. Smør pizzasaus utover og dryss ost over. Fyll så med ost, salami og brie.

Trinn 5

Rull sammen til en rulade. Skjær ca. 10 stk like stykker av deigen. 

 

Trinn 6

Sett pizzasnurrene på et bakebrett med bakepapir. Dekk til og sett til heving i ca. 30 min.

Trinn 7

Sett ovnen til 220 grader varmluft. Stek pizzasnurrene i ca. 10 min, midt i ovnen til de er gylne og ferdigstekte. Avkjøl på rist.