Hopp til innhold

Minipizza med brie og fersken

4.7 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
Minipizza med brie og fersken
Minipizza med brie og fersken passer rett i hånden, smaker deilig og ser helt nydelig ut på bordet. Har du pizzarester passer det perfekt til lunsj dagen etter!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 rull
Ferdig pizzadeig
1 boks
Hvit pizzasaus
5 stk
Aspargestopper
5 skive
Spekeskinke
100 gr
Brie
2 stk
Hermetisk fersken

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen til 230 grader, over- og undervarme. Bruker du ferdig pizzadeig, stikker du ut sirkler med et utstikkerjern eller pepperkakeformer. Legg pizzabunnene på et stekebrett med bakepapir. Smør bunnene med hvit pizzasaus.

 

Trinn 2

Kutt toppene av aspargesen. Del spekeskinken i strimler, og skjær fersken i fem skiver.

Trinn 3

Skjær brien i biter. Legg en bit på hver pizza. Legg spekeskinke, ferskenskiver og en aspargestopp på hver.

Trinn 4

Sett midt i ovnen og stek i 5-7 minutter, til pizzaene er sprø.