Minipizza med brie og fersken | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Hjemmelaget pizza Minipizza med brie og fersken

Minipizza med brie og fersken

4.2 i snitt
Minipizza med brie og fersken
Minipizza med brie og fersken passer rett i hånden, smaker deilig og ser helt nydelig ut på bordet. Har du pizzarester passer det perfekt til lunsj dagen etter!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 rull
Ferdig pizzadeig
1 boks
Hvit pizzasaus
5 stk
Aspargestopper
5 skive
Spekeskinke
100 gr
Brie
2 stk
Hermetisk fersken

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen til 230 grader, over- og undervarme. Bruker du ferdig pizzadeig, stikker du ut sirkler med et utstikkerjern eller pepperkakeformer. Legg pizzabunnene på et stekebrett med bakepapir. Smør bunnene med hvit pizzasaus.

     

  2. Trinn 2

    Kutt toppene av aspargesen. Del spekeskinken i strimler, og skjær fersken i fem skiver.

  3. Trinn 3

    Skjær brien i biter. Legg en bit på hver pizza. Legg spekeskinke, ferskenskiver og en aspargestopp på hver.

  4. Trinn 4

    Sett midt i ovnen og stek i 5-7 minutter, til pizzaene er sprø.