Pinsa med vaniljekrem og bringebær | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Dessert og bakst Pinsa med vaniljekrem og bringebær

Pinsa med vaniljekrem og bringebær

3.7 i snitt
Pinsa med vaniljekrem og bringebær
Har du prøvd dessertpizza? Pinsaen passer perfekt som base for herlige, friske sommerdesserter! Prøv selv, da vel!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Pinsabunner
0.5 l
Ferdig vaniljekrem
250 gr
Bringebær
30 gr
Lys eller mørk kokesjokolade
1 potte
Mynte

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett på grillen. Pinsaene skal grilles på indirekte varme til de er sprø og gylne.

  2. Trinn 2

    Avkjøl pinsaene litt før du fordeler vaniljekremen på de to pinsabunnene. Legg på bringebær og høvle over sjokolade med en grønnsaksskreller. Pynt med mynteblader og server.

Tips!

Du kan også steke pinsaen i ovnen på 220 grader varmluft i 15 minutter.