Pinsa med grillet laks og tzaziki | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Bakst Pinsa med grillet laks og tzaziki

Pinsa med grillet laks og tzaziki

4.0 i snitt
Pinsa med grillet laks og tzaziki
Pinsen funker til alt! Stek den raskt, og ha på tzatziki og laks. Du kan også bruke skalldyr eller kjøtt i denne oppskriften.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Pinsa
4 dl
Tzatziki
400 gr
Rester av grillet laks, scampi eller kjøtt
200 gr
Cherrytomater
1 pose
Ruccula

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 250 grader varmluft. Stek pinsaen i 5 minutter. Ta den ut og smør med tzatziki.

  2. Trinn 2

    Legg på biter med grillet laks eller andre rester fra grillmiddagen. Del cherrytomater i to. Pynt med tomater og dekk med ruccula. Del i pizzastykker og server.